str. 1 Mai 4/9
0742 645 313
contact@domus-imobiliare.ro

De vânzare teren

Descriere

Vand teren in Sighet, aflat in intravilanul orasului, pe strada Tractorului, intabulat, situat la o distanta de cca.1,5 km de centrul orasului. Terenul se afla intr-o zona pitoreasca, aproape de Muzeul satului si de una din piscinele orasului, intr-o zona de case noi si avand destinatia doar rezidential. Terenul a fost parcelat in 6 parcele, avand ca destinatie constructia de case, model P sau P+1 si o parcela cu destinatia drum.

Terenul se adreseaza celor ce doresc o locuinta intr-un cartier privat. Parcelele au suprafata de 834 mp si dimensiunile de: Lungime 34 si latime 24.5, putandu-se construi orice model de casa, fara a incomoda vecinii prin constructii apropiate. Pentru acest teren s-au intocmit toate documentatiile cerute de autoritati si s-au primit toate avizele necesare.

Exista urmatoarele avize ; -aviz ISU -aviz Politia Romana -aviz Electrica -aviz Vital (apa) -aviz Gaze naturale -aviz Primarie pentru drumul principal -studiu Geotehnic -aviz de vecinatate S-a eliberat de catre Consiliul Judetean si Primaria Sighet si PUZ-ul (Planul Urbanistic Zonal), necesar in vederea eliberarii autorizatiilor de constructie. Parcelele sunt deja cu numar de casa fiecare. Linia de curent se gaseste este in lucru.

Pentru celelalte utilități, momentan se va utiliza foraj de apa si fosa septica. La fiecare parcela, revine o cota de 114 mp din drum. Pretul pentru parcela 1 este 25 euro/mp,iar pentru parcela 3 este 23 euro mp, parcelele 2,4,5 si 6 sunt deja ocupate.

Pret: 25 euro/mp

Informații la tel: 0742.645.313