str. 1 Mai 4/9
0742 645 313
contact@domus-imobiliare.ro

Teren cu cabană și pădure de vânzare

Descriere

Agenția imobiliară Domus din Sighetu Marmației vă propune spre vânzare un teren intravilan cu cabană și un teren extravilan (pădure) mică la periferia orașului Sighetu Marmației.

Suprafața măsurată a terenului este de 29.844 mp, iar pădurea în suprafață totală de 5255 mp. Se menționează faptul că pe teren sunt construite două cabane (una veche și una mai nouă). Mare parte a terenului este fânață. Pe teren sunt plantați zeci de pomi fructiferi tineri. În continuarea terenului se află pădurea susnumită.

Accesul la teren se face de pe str. Mocăniței. Peisajul și priveliștea este una extraordinar de frumoasă. Curentul electric se află în apropierea terenului. Se menționează faptul că în cabană este instalată conducta de apă ce coboară din deal.

Cumpărarea acestui imobil poate fi considerat și o investiție pe viitor, iar pentru cei ce iubesc natura și le place să se retragă de la oraș, oferă o liniște sufletească și bucurie. Nu este exclus nici posibilitatea construirii unei pensiuni.

Terenul este întăbulat. Toate actele sunt la zi. Se cere și se oferă maximă seriozitate. Prețul este de 45.000 EURO și este negociabil.

Informații la tel: 0742.645.313